Over Wow & Brow

Mijn naam is Priscilla en ik heet je van harte welkom in mijn beautysalon Wow & Brow in Geldrop!

Met ruim 15 jaar ervaring met beauty-behandelingen en diverse wenkbrauw-technieken zorg ik dat jij volledig in de watten wordt gelegd en met een wow-gevoel de salon weer verlaat.

Genieten en ontspannen


Wow & Brow is de plek waar ik je volledig tot rust wil laten komen, waar ik je huid verzorg en waar ik je wenkbrauwen in de perfecte vorm shape. Ik wil je volledig laten genieten en ontspannen door de combinatie van Wows en Brows.


Wows


De ‘Wow‘ staat voor het gevoel dat ik je wil geven als je weer naar buiten loopt. Of het nu gaat om een gezichts- of wenkbrauwbehandeling; je moet jezelf er WOW door voelen! Bekijk hier de Wow-behandelingen.


Brows


De ‘Brow‘ staat natuurlijk voor de wenkbrauwbehandeling.  Als exclusieve stylist van PDG-brows wil ik je de perfecte wenkies geven met de officiële ‘PDG Brow Treatment’. Bekijk hier de Brow-behandelingen.


Lashes


Sinds 2020 kun je bij Wow & Brow ook terecht voor perfect gevormde en gekrulde wimpers. Deze nieuwe behandeling wordt ook wel de Lash Volume Lift genoemd. Het resultaat zijn volle en langere wimpers die 6 tot 9 weken in de perfecte vorm blijven. Bekijk hier de Lash-behandelingen.

Boek meteen je beauty behandeling: