Brows


Zoek je naar de perfecte wenkbrauwen? Dan ben je bij salon Wow & Brow aan het juiste adres. Wij bieden de officiële PDG Brow Treatment, de beste Powder Brows in Geldrop, een Brow Lift/Lamination en henna-brows! 

Beautysalon Wow&Brow start binnenkort ook met permanente make-up én met airbrush-brows!


Officiële PDG Brows


Er zijn maar heel erg weinig schoonheidsspecialisten in Nederland die deze behandeling kunnen aanbieden. Het is namelijk een exclusieve behandeling waar een intensieve training aan vooraf ging. 

Ik mag mezelf ‘exclusive stylist of PDG Brows’ noemen en biedt de officiële PDG Brow Treatment.


Wenkbrauw specialist


Deze PDG Brow Treatment is echt maatwerk: we shapen je wenkbrauwen op basis van jouw gezicht. 

Je wenkbrauwen spelen namelijk een super belangrijke rol in jouw look.  We geven jou weer de wenkbrauwen die je laten stralen en waar je trots op mag zijn!

Perfecte vorm wenkbrauw


De tijd dat je met een pincet liet plukken aan je wenkbrauwen, met alle gevolgen van dien, is echt voorbij. Er is namelijk veel meer mogelijk dan slechts epileren!

In een klein uur breng ik je wenkies perfect in model, zodat ze super strak zijn.

En ja, daar komt heel wat bij kijken: meten, kleuren, harsen en haartje voor haartje de perfecte vorm vinden. 


Dat WOW-gevoel


Zo laat ik jou graag zelf ervaren hoe het is om perfecte wenkbrauwen te hebben. Wedden dat je een wow-gevoel krijgt als je daarna voor de eerste keer in de spiegel kijkt? En die keer erna! En die keer erna!

Door deze behandeling blijven je wenkbrauwen ongeveer 6 weken in vorm. 

Brow Lift/Lamination

Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel een ‘rommelige” look geeft. Deze behandeling temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen. 

Deze bijzondere treatment geeft je vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkies tot wel 2 maanden lang! Doordat je de haartjes overeind zet, lijken je wenkbrauwen veel voller, het werkt ook fantastisch bij omlaag vallende wenkbbrauwhaartjes.

Henna-brows

Ontbreken haartjes in je wenkbrauwen? Dan is de henna-behandeling perfect om deze gaatjes op te vullen.

De henna plakt op je huid, in tegenstelling tot de wenkbrauw-verf die op de haartjes zelf zit. Deze henna blijft ongeveer tot 2 weken zitten. Op het haartje blijft het net zo lang zitten als traditionele verf, ongeveer 6 weken.

Boek hier jouw perfecte wenkbrauwen: