Brows


Zoek je naar de perfecte wenkbrauwen? Dan ben je bij salon Wow & Brow aan het juiste adres voor de officiële PDG Brow Treatment! 


Officiële PDG Brows


Er zijn maar heel erg weinig schoonheidsspecialisten in Nederland die deze behandeling kunnen aanbieden. Het is namelijk een exclusieve behandeling waar een intensieve training aan vooraf ging.  Ik mag mezelf ‘exclusive stylist of PDG Brows’ noemen en biedt de officiële PDG Brow Treatment.


Wenkbrauw specialist


Deze PDG Brow Treatment is echt maatwerk: we shapen je wenkbrauwen op basis van jouw gezicht.  Je wenkbrauwen spelen namelijk een super belangrijke rol in jouw look.  We geven jou weer de wenkbrauwen die je laten stralen en waar je trots op mag zijn!

Perfecte vorm wenkbrauw


De tijd dat je met een pincet liet plukken aan je wenkbrauwen, met alle gevolgen van dien, is echt voorbij. Er is namelijk veel meer mogelijk dan slechts epileren! In een klein uur breng ik je wenkies perfect in model, zodat ze super strak zijn. En ja, daar komt heel wat bij kijken: meten, kleuren, harsen en haartje voor haartje de perfecte vorm vinden. 


Dat WOW-gevoel


Zo laat ik jou graag zelf ervaren hoe het is om perfecte wenkbrauwen te hebben. Wedden dat je een wow-gevoel krijgt als je daarna voor de eerste keer in de spiegel kijkt? En die keer erna! En die keer erna! Door deze behandeling blijven je wenkbrauwen ongeveer 6 weken in vorm. 

Boek hier jouw perfecte wenkbrauwen: