Lash Volume Lift

Wil je een perfect gekrulde wimper die 6 tot 9 weken in model blijft? Dan is de Lash Volume Lift behandeling voor jou! Lees hieronder hoe ik met deze behandeling jouw wimpers in model krijg, zonder gebruik te maken van extensions of mascara.

Heel belangrijk: Wil je deze behandeling, kom dan zonder oogmake-up (of mascara) naar de salon. Dit vermindert het resultaat, omdat de lotions dan niet goed pakken.

Wat is Lash Volume Lift?


Lash Volume Lift, afgekort LVL, is een nieuwe behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, te liften en volume te geven. Zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers worden méér gelift dan met de traditionele wimperpermanent-behandeling met schadelijke rollers of tangen. Bij LVL gebruiken we siliconen pads die niet schadelijk zijn voor de wimpers. Hiermee worden wimpers vanaf de wortel gelift. De prachtige vorm blijft minimaal 6 tot 9 weken zichtbaar.

De voordelen van Lash Volume Lift


Wat zijn de voordelen van deze wimper lift behandelingen? Dat zijn er meerdere, maar dit zijn de belangrijkste voordelen van Lash Volume Lifts:

Er zijn mensen die allergisch zijn voor wimperextensions, maar die toch graag mooie wimpers willen. De LVL-behandeling is ideaal voor hen! De lotions bevatten namelijk niet de stoffen die in de lijm voor wimperextensions zitten.

Een ander groot voordeel is dat je nieuwe wimpers erg licht zijn. Dat is een groot verschil met de zware wimperextensions. Ze voelen erg natuurlijk aan.

Je nieuwe wimpers blijven minimaal 6 weken in model zitten. Je ogen lijken groter en je hoeft geen wimperkrultang te gebruiken. Mascara is niet meer nodig, maar mag natuurlijk wel voor een extra mooi resultaat.

De LVL-behandeling


De Lash Lift behandeling duurt ongeveer 60 minuten en biedt lang plezier. Het is belangrijk dat je geen oogmake-up draagt als je voor deze behandeling komt. De lotions voor deze behandeling pakken dan niet goed en dat vermindert het resultaat.

De behandeling bestaat uit diverse fases. In de eerste fase worden de wimpers op een siliconen pad gelegd. Dan wordt de eerste lotion aangebracht, dat is de permanent vloeistof. Deze vloeistof verweekt de zwavelbruggen in het haar van de wimper. Hierdoor kun je de wimper liften en in een krul zetten.

De tweede fase van de LVL-behandeling zorgt voor de fixatie. Een nieuwe lotion zet de wimpers vast en daardoor behoud je de krul.

Hierna worden wimpers geverfd. Dat zorgt namelijk voor een veel mooier eindresultaat. De lichte uiteindes van je wimpers worden hiermee ook zichtbaar, waardoor je wimpers langer lijken.

De derde lotion zorgt voor de voeding van de wimper. Deze lotion blijft 24 uur op de wimper zitten, zodat de wimper een volledige voeding krijgt na de behandeling. Deze lotion bevat collageen, vitamine E en keratine die de wimper een extra boost geven voor een perfect resultaat. Zo worden de haartjes niet beschadigd, maar juist gevoed.

Het is belangrijk dat je ogen daarna droog blijven. Na de behandeling mag je jouw nieuwe, volle wimpers dus 24 uur niet wassen. Je mag ook geen mascara of oogcrème gebruiken. Na deze rustperiode mag je alles weer, dus ook make-up en mascara.

Boek hier je perfecte wimpers: