Wows


Bij Wow & Brow kun je terecht voor verschillende beauty-behandelingen.  Ik werk met Henriette Faroche, het merk dat uitsluitend wordt verkocht door erkende schoonheidsspecialisten. Op deze pagina vind je meer uitleg over de gezichtsbehandelingen.

Wow & Facials

De Facial Classic staat in het teken van verzorging en ontspanning. Wanneer je vooral de massage heerlijk vind boek dan de facial classic van 80 minuten. Hierbij kom je gegarandeerd tot rust!

Vind jij het naast heerlijk ontspannen belangrijk om je huid een boost te geven dan is de Wow Facial iets voor jou. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jouw huid is waarbij we kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Farorisan diamantenvliesmasker

Een vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Hydraterend effect op de droge huid. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende teint!

Onder invloed van allerlei factoren zoals stress, vochttekort, slaaptekort, ongezonde voeding of roken en alcohol, kan de huid een doffe en vale uitstraling krijgen.

De huid is dan slecht doorbloedt, heeft een gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren.

Het Diamanten vliesmaker stimuleert de bloedcirculatie en geeft de huid daarmee een frissere, gezondere en jongere uitstraling

SpaVitamine C Lift-off behandeling 

Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking.

Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid.

Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

De behandeling in stappen:

 1. De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
 2. Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
 3. Op gezicht en hals wordt een vitamin repair complex ampul met zeer voedende bestanddelen aangebracht.
 4. Het Spa Vitamin C Lift-off masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan.
 5. Tenslotte wordt een Multi Hydrovital ampul aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een lichte gezichtsmassage.

Caviar Derma Conceptbehandeling 

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière.

De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

De behandeling in stappen:

 1. De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
 2. Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
 3. Op gezicht, hals en decolleté wordt de Energizing caviar essence met zeer voedende bestanddelen aangebracht.
 4. Het Energizing caviar lifting mask wordt aangebracht, deze zorgt voor een liftend effect.
 5. Vervolgens wordt de vitaminerijke olie aangebracht en wordt deze in de huid opgenomen door middel van een liftende massage.
 6. Tenslotte wordt het Cell energizing caviar serum aangebracht met daaroverheen de Carviar derma concept crème.

Boek hier jouw facial: