Wows


Bij Wow & Brow kun je terecht voor verschillende beauty-behandelingen.  Ik werk met Henriette Faroche, het merk dat uitsluitend wordt verkocht door erkende schoonheidsspecialisten. Op deze pagina vind je meer uitleg over de gezichtsbehandelingen.

Wow & Facials

De Facial Classic staat in het teken van verzorging en ontspanning. Wanneer je vooral de massage heerlijk vind boek dan de facial classic van 80 minuten. Hierbij kom je gegarandeerd tot rust!

Vind jij het naast heerlijk ontspannen belangrijk om je huid een boost te geven dan is de Wow Facial iets voor jou. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jouw huid is waarbij we kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Hemp peel-off behandeling

Dit is de nieuwste lijn van Henriëtte Faroche: laat je verzorgen door een nieuwe lijn op basis van hennep- en CBD-olie.

Deze behandeling beschermt en egaliseert je huid. Het Hemp peel-off masker exfolieert de huid op milde wijze. Bij herhaald gebruik zorgt dit voor aanzienlijk minder gevoeligheden en/of puistjes.

Kies deze behandeling voor een sterke en stralende huid.

Farorisan diamantenvliesmasker

Een vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Hydraterend effect op de droge huid. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende teint!

Onder invloed van allerlei factoren zoals stress, vochttekort, slaaptekort, ongezonde voeding of roken en alcohol, kan de huid een doffe en vale uitstraling krijgen.

De huid is dan slecht doorbloedt, heeft een gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren.

Het Diamanten vliesmaker stimuleert de bloedcirculatie en geeft de huid daarmee een frissere, gezondere en jongere uitstraling

SpaVitamine C Lift-off behandeling 

Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking.

Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid.

Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

Caviar Derma Conceptbehandeling 

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière.

De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

Boek hier jouw facial: